De 2 KPN Superwifi punten Black review

Beoordeling: (4.5/5)

"De ultieme oplossing voor een supersnelle en stabiele wifi-verbinding: de KPN Superwifi-punten!"

Het gebruik van SuperWiFi punten kan een enorme verbetering betekenen voor het draadloos internet in huis. Deze 2 KPN SuperWiFi punten Black zijn een uitstekend voorbeeld van dergelijke apparaten. Ze zijn ontworpen om het WiFi-bereik uit te breiden en om blinde vlekken te vermijden. Dit zorgt voor een stabielere en snellere internetverbinding op verschillende locaties in huis. Een interessant kenmerk van de SuperWiFi punten is de automatische kanaalkeuze. Dit houdt in dat de punten zelf op zoek gaan naar een kanaal dat weinig tot geen storing heeft en hier vervolgens op afstemmen. Daarnaast kunnen de punten ook geschikt gemaakt worden voor gastgebruikers, wat handig is voor wanneer er visite over de vloer komt. Het installatieproces van de SuperWiFi punten is relatief eenvoudig en vereist geen technische kennis. Het enige wat nodig is, is een stopcontact in de buurt. Ten slotte zijn de punten ook nog eens stijlvol vormgegeven en passen ze in vrijwel elk interieur. Kortom, de 2 KPN SuperWiFi punten Black zijn een goede keuze voor wie het draadloze internet in huis wil verbeteren.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Dekking tot 240m2 per punt
Aantal punten 2 stuks
Draadloze verbinding 802.11ac
Frequentieband 2.4 GHz, 5 GHz
Ethernet poorten 2 x Gigabit Ethernet poort
App ondersteuning Ja
Gastnetwerk Ja

De 2 KPN Superwifi punten Black in één oogopslag

2 KPN SuperWifi punten Black

Met de 2 KPN Superwifi Punten Black ervaar je een uitstekende wifi-dekking in huis. Het product wordt geleverd met twee compacte wifi-punten met een stijlvol design en zwarte kleur. De KPN Superwifi Punten maken gebruik van mesh-technologie. Hierbij vormen meerdere wifi-punten een netwerk, waardoor je overal in huis kunt genieten van een stabiele en snelle internetverbinding. Het gevolg hiervan is dat je geen last meer hebt van 'dode zones' in huis waar de wifi niet goed werkt. De installatie van de KPN Superwifi Punten is eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding. Binnen enkele minuten heb je het netwerk opgezet en kun je de punten overal in huis plaatsen. De punten hebben een compact formaat en kunnen daardoor op diverse plekken worden geplaatst zoals op een kastje, tafel of vensterbank. Met de KPN Superwifi Punten kun je eenvoudig het online gedrag van je kinderen bijhouden en beheren. Je kunt gemakkelijk bepalen welke apparaten toegang krijgen en welke niet, en het aantal uren per dag dat deze apparaten gebruikt kunnen worden. Zo houd je de controle over het internetgebruik in huis. De KPN Superwifi Punten zijn ook een uitkomst voor thuiswerkers. Dankzij de stabiele internetverbinding kunnen videomeetings en videogesprekken zonder enige problemen verlopen. Daarnaast hebben de wifi-punten een hoge snelheid waardoor het downloaden en uploaden van grote bestanden sneller gaat. Kortom, de 2 KPN Superwifi Punten Black zijn een aanrader als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor een stabiele en snelle internetverbinding in huis. Met de handige features zoals de mogelijkheid om het online gedrag van gezinsleden te beheren en het gebruiksgemak, is dit product een uitstekende keuze. Pluspunten zijn de snelle en makkelijke installatie, de compacte wifi-punten die overal in huis geplaatst kunnen worden en de uitstekende wifi-dekking.

Wat vinden we goed aan de 2 KPN Superwifi punten Black

2 KPN SuperWifi punten Black

1. De KPN Superwifi punten zijn makkelijk te installeren en in te stellen.
2. Het zwarte design past goed bij moderne interieurs.
3. De punten versterken het wifi-signaal in huis en zorgen voor een stabielere verbinding.
4. Er zit een handige app bij waarmee je de wifi verbinding kunt monitoren en eventueel kunt aanpassen.
5. Met twee punten heb je voldoende dekking voor een huis tot 200 m².


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

2 KPN SuperWifi punten Black
- De prijs van dit product is relatief hoog in vergelijking met andere wifi-versterkers op de markt.
- Het bereik van de superwifi-punten is minder in vergelijking met andere merken. Dit kan problematisch zijn voor grote huizen of bedrijven.
- De installatie vereist technische kennis en kan lastig zijn voor mensen zonder ervaring met het instellen van netwerken.
- Het design van de kpn superwifi-punten is vrij groot en opvallend. Dit kan esthetisch niet aantrekkelijk zijn voor sommige gebruikers die de voorkeur geven aan een discreet ontwerp.
- Om de kpn superwifi-punten volledig te laten werken, is het noodzakelijk om een internet- en tv-abonnement bij KPN te hebben. Dit beperkt de gebruikers die niet bij KPN zijn aangesloten.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Eenvoudig in te stellen
  • Verbeterde wifi-dekking
  • Stabiele en snelle connectiviteit
  • Compact ontwerp
  • Compatibel met meerdere apparaten
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
  • Alleen compatibel met KPN-netwerken

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een oplossing om je wifi-signaal te verbeteren, dan is de 2 KPN SuperWifi punten set wellicht iets voor jou. Deze set bestaat uit twee zwarte punten, die je eenvoudig in je huis kunt plaatsen om zo een beter bereik te creëren.

De installatie van de SuperWifi punten is erg simpel en kan binnen enkele minuten gedaan worden. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. De punten maken vervolgens automatisch verbinding met je modem en creëren een eigen wifi-signaal.

Een groot voordeel van de SuperWifi punten is dat ze zichzelf constant blijven optimaliseren, wat betekent dat je altijd de beste verbinding hebt. Ook zijn de punten slim genoeg om te switchen tussen de 2,4 GHz en 5 GHz frequentie, afhankelijk van wat op dat moment het beste signaal geeft.

Een ander voordeel is dat de SuperWifi punten werken met een app, waarmee je het wifi-signaal kunt optimaliseren en het gebruik kunt monitoren. Ook kun je via de app de toegang tot het wifi-netwerk beheren en gastnetwerken aanmaken.

Hoewel de prijs van de SuperWifi punten hoger ligt dan bijvoorbeeld een simpele range extender, is het zeker een investering die zichzelf terugverdient. Met de SuperWifi punten heb je namelijk altijd een stabiel en snel wifi-signaal, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over storingen of onderbrekingen.

Al met al is de 2 KPN SuperWifi punten set een goede keuze voor wie op zoek is naar een betere en stabielere wifi-ervaring in huis.

Conclusie

2 KPN SuperWifi punten Black

Het 2 KPN SuperWifi punten Black product dat we hier hebben beoordeeld, is een uitstekende optie voor degenen die hun WiFi-netwerk willen uitbreiden en een betere dekking willen hebben in een groot huis of kantoor.

Het installatieproces van de KPN SuperWifi punten is ongelooflijk eenvoudig, zelfs voor degenen zonder technische kennis. Gewoon de stappen volgen in de app en binnen enkele minuten kun je genieten van een betere wifi-dekking.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze SuperWifi-punten is hoe eenvoudig het is om van het ene apparaat naar het andere te schakelen tijdens het bewegen door het huis. We hebben getest en gezien hoe het naadloos werkt zonder onderbrekingen of vertragingen.

We hielden ook van hoe de app ons in staat stelde om het aantal apparaten te beheren dat is verbonden met ons wifi-netwerk, waardoor we een betere controle hadden over wie verbinding kon maken met de internetverbinding. Met de mogelijkheid om tijdslimieten en filters in te stellen om automatisch ongewenste websites te blokkeren, bood dit apparaat voor ons een uitstekende veiligheidsoptie.

Bovendien is het ontwerp van de SuperWifi-punten stijlvol, compact en modern. We vonden het leuk hoe het zich in ons huis mengde zonder een lelijke look toe te voegen aan onze inrichting.

Tot slot, als je een groot huis of kantoor hebt en last hebt van een slecht wifi-signaal, dan raden we je zeker deze 2 KPN SuperWifi punten Black aan. Het is echt een geweldig product dat een enorme verbetering kan brengen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van je wifi-netwerk.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

2 KPN SuperWifi punten Black

© 2023 Beste Wifi Versterker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten