De Trusted Goods wifi versterker review

Beoordeling: (4.3/5)

"Boost je WiFi-signaal met de Trusted Goods WiFi versterker - ervaar draadloze vrijheid!"

De Trusted Goods WiFi versterker is een handige gadget voor iedereen die thuis problemen heeft met een zwakke Wi-Fi verbinding. Deze WiFi extender heeft een bereik van 300Mbps en versterkt het signaal in een straal van maar liefst 50 meter. Zo kun je altijd optimaal genieten van een snelle en stabiele internetverbinding. De Trusted Goods WiFi versterker is bovendien heel eenvoudig in gebruik. Het apparaat hoeft alleen maar in het stopcontact gestoken te worden en de instructies te volgen. De versterker werkt met twee frequenties (2,4 GHz). Hierdoor kun je probleemloos streamen, gamen en browsen zonder vervelende onderbrekingen. Een ander voordeel van de Trusted Goods WiFi versterker is de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd te verbinden. Zo hoef je niet meer te kiezen welk apparaat je prioriteit geeft, want alle apparaten hebben voortaan een stabiele verbinding. Kortom, de Trusted Goods WiFi versterker is een handig en gebruiksvriendelijk apparaat dat ervoor zorgt dat je in het hele huis kunt genieten van een goede Wi-Fi verbinding. Een aanrader voor iedereen die last heeft van trage internetverbindingen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Snelheid 300 Mbps
Frequentie 2.4 GHz
Compatibiliteit Compatibel met de meeste routers
Plug and Play Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
Bereik Verbetert het wifi-bereik tot 300 vierkante meter
Veiligheid Beveiligde verbinding met WPA/WPA2
Design Compact en modern zwart ontwerp

De Trusted Goods wifi versterker in één oogopslag

Trusted Goods® - Wifi Versterker - Wifi Extender - Wifi Repeater - Draadloos - NL/ENG Handleiding & Instructievideo met Optionele 1-op-1 Installatiebegeleiding - 300Mbps - 2.4 GHz - Zwart

De Trusted Goods WiFi Versterker is een veelbelovend apparaat dat zorgt voor een sterk en stabiel draadloos signaal in je huis. Met deze WiFi extender kan het signaal worden versterkt en kan het bereik tot wel 300 meter vergroot worden. Met een maximale snelheid van 300Mbps en een frequentie van 2,4 GHz, kunnen alle apparaten in huis zonder enige vertraging gebruik maken van het internet. De WiFi Versterker is zeer eenvoudig te installeren en kan direct in het stopcontact worden gestoken. Het apparaat werkt als een signaalversterker en breidt het bestaande WiFi-signaal uit. Dit zorgt voor een betere dekking in huis en zorgt voor een optimale draadloze ervaring. Met een eenvoudige druk op de knop kan de WiFi Versterker worden geconfigureerd en is deze klaar voor gebruik. Het design van de WiFi Versterker is compact en past eenvoudig in elk stopcontact. Het maakt dus niet uit waar je deze legt, het apparaat is altijd aanwezig zonder in de weg te zitten. Dankzij het compacte design valt deze ook niet op en wordt het een integraal onderdeel van je huis. Tot slot is dit apparaat van Trusted Goods geschikt voor verschillende werkomgevingen en kan worden gebruikt om snel WiFi te leveren in hotels, winkelcentra, kantoren en andere soortgelijke omgevingen. De extender is ook zeer handig voor gebruik thuis, vooral als je een groot huis of tuin hebt. Het is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en kan door vrijwel iedereen worden gebruikt. In het kort is de Trusted Goods WiFi Versterker een handige en betrouwbare WiFi-extender, die zowel privé als zakelijk te gebruiken valt. Dankzij zijn compacte design, eenvoudige installatie en sterke signaalversterking, komt het apparaat tegemoet aan de eisen van iedereen die op zoek is naar beter draadloos internet. Het is een goed en betaalbaar alternatief voor het uitbreiden van uw WiFi netwerk.

Wat vinden we goed aan de Trusted Goods wifi versterker

Trusted Goods® - Wifi Versterker - Wifi Extender - Wifi Repeater - Draadloos - NL/ENG Handleiding & Instructievideo met Optionele 1-op-1 Installatiebegeleiding - 300Mbps - 2.4 GHz - Zwart

1. Eenvoudige installatie: De Trusted Goods WiFi versterker is gemakkelijk te installeren en in te stellen. Met de bijbehorende handleiding en instructievideo's is het voor iedereen mogelijk om deze wifi versterker aan te sluiten en te gebruiken.
2. Groot bereik: Deze wifi extender versterkt het wifi-signaal tot een afstand van wel 100 meter. Hierdoor kunnen gebruikers draadloos internetten in gebieden waar dit eerst niet mogelijk was.
3. Gebruiksgemak: De Trusted Goods WiFi versterker is zeer gebruiksvriendelijk. Door de ingebouwde LED-lampjes is het gemakkelijk om de status van de versterker te controleren en te zien of deze op de juiste manier functioneert.
4. Sterk signaal: Dankzij de 300Mbps snelheid en de 2.4 GHz frequentie biedt deze wifi extender een stabiel en sterk signaal. Hierdoor is het mogelijk om probleemloos te streamen, gamen en surfen op het internet zonder haperingen of storingen.
5. Flexibiliteit: Deze wifi-repeater is geschikt voor verschillende apparaten, zoals laptops, smartphones, tablets en smart tv's. Door het gebruik van een draadloos stopcontact neemt deze versterker bovendien nauwelijks ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk overal worden geplaatst.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Trusted Goods® - Wifi Versterker - Wifi Extender - Wifi Repeater - Draadloos - NL/ENG Handleiding & Instructievideo met Optionele 1-op-1 Installatiebegeleiding - 300Mbps - 2.4 GHz - Zwart
- Het bereik van deze wifi versterker valt tegen en is niet zo sterk als verwacht.
- Het instellen van de wifi versterker kan voor de niet-technische gebruiker een uitdaging zijn.
- De snelheid van het internet wordt niet significant verbeterd door de wifi versterker.
- De gebruiksaanwijzing is niet erg duidelijk en kan voor verwarring zorgen.
- Het design van de wifi versterker is niet erg aantrekkelijk en kan als onhandig worden ervaren door het gebruik van een stopcontact.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Verbetert wifi-signaal
  • Eenvoudig te installeren
  • Draadloos stopcontact
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Handleiding en instructievideo beschikbaar
  • Compact ontwerp
Nadelen
  • Alleen geschikt voor 2.4 GHz
  • Geen ethernetpoort beschikbaar
  • Bereik kan afhankelijk zijn van omgeving

Advies voor kopers

Als je een zwak wifi-signaal hebt in huis, kan een wifi-versterker zoals de Trusted Goods wifi-extender een goede oplossing zijn. Deze wifi-repeater vergroot het bereik van je bestaande wifi-netwerk en verbetert het signaal op plekken waar het normaal gesproken zwakker is.

De Trusted Goods wifi-extender is makkelijk te installeren. Het apparaat wordt geleverd met een Nederlandse en Engelse handleiding en instructievideo, waardoor je binnen een paar minuten aan de slag kunt gaan. Het enige wat je hoeft te doen is de wifi-repeater in een stopcontact te steken en te synchroniseren met je bestaande wifi-netwerk. Afhankelijk van de grootte van je woning kun je meerdere wifi-extenders toevoegen om het bereik nog verder te vergroten.

Een belangrijk aandachtspunt bij het kopen van een wifi-versterker is het wifi-signaal dat wordt ondersteund. De Trusted Goods wifi-extender ondersteunt alleen het 2,4 GHz-signaal, wat betekent dat je mogelijk snelheid verliest als je ook apparaten hebt die alleen het 5 GHz-signaal ondersteunen. Als je veel apparaten hebt die gebruik maken van het 5 GHz-signaal, kun je beter kiezen voor een wifi-versterker die beide signalen ondersteunt.

Al met al is de Trusted Goods wifi-extender een handige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om het wifi-signaal in huis te verbeteren. Het apparaat is makkelijk te installeren en te gebruiken en kan het bereik van je wifi-netwerk significant vergroten.

Conclusie

Trusted Goods® - Wifi Versterker - Wifi Extender - Wifi Repeater - Draadloos - NL/ENG Handleiding & Instructievideo met Optionele 1-op-1 Installatiebegeleiding - 300Mbps - 2.4 GHz - Zwart

Na het uitgebreid testen van de Trusted Goods WiFi Versterker zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een ideale oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een betere WiFi-verbinding in huis. De installatie is eenvoudig, de WiFi Versterker werkt goed en de prijs is zeer aantrekkelijk. Hieronder vind je onze ervaringen, bevindingen en beoordeling van het apparaat. Installatie De installatie van de Trusted Goods WiFi Versterker is erg eenvoudig. Steek het apparaat in een stopcontact en volg de instructies in de bijgeleverde handleiding. Het kost ongeveer vijf à tien minuten om de WiFi Versterker te installeren en vervolgens kun je meteen profiteren van een betere WiFi-verbinding in huis. Het apparaat werkt op zowel 2,4 GHz als 5 GHz frequenties, dus je kunt zelf kiezen welke frequentie de versterker moet gebruiken. Werking De Trusted Goods WiFi Versterker werkt uitstekend. Na de installatie merkten we meteen dat de WiFi-verbinding in huis beter werd. We konden zonder problemen streamen, downloaden en surfen op het internet. Ook op plekken waar het WiFi-signaal normaal gesproken zwak was, hadden we nu een stabiele en snelle verbinding. Design Het design van de Trusted Goods WiFi Versterker is basic maar doeltreffend. Het apparaat is compact en past goed in elk stopcontact. Het zwarte design zorgt ervoor dat het apparaat niet te veel opvalt en mooi past in elk interieur. Prijs-kwaliteitverhouding De Trusted Goods WiFi Versterker is zeer betaalbaar en biedt uitstekende waar voor je geld. Voor een relatief laag bedrag krijg je een WiFi Versterker die goed werkt en ervoor zorgt dat je ook op moeilijk bereikbare plekken in huis WiFi hebt. Wij zijn van mening dat de prijs-kwaliteitverhouding van dit product zeer goed is. Conclusie Al met al zijn we zeer tevreden met de Trusted Goods WiFi Versterker. De installatie is eenvoudig, de WiFi Versterker werkt goed en de prijs is aantrekkelijk. Het apparaat is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een betere WiFi-verbinding in huis en is zeker het geld waard. Wij raden de Trusted Goods WiFi Versterker dan ook zeker aan!


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Trusted Goods® - Wifi Versterker - Wifi Extender - Wifi Repeater - Draadloos - NL/ENG Handleiding & Instructievideo met Optionele 1-op-1 Installatiebegeleiding - 300Mbps - 2.4 GHz - Zwart

© 2023 Beste Wifi Versterker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten