De MD Goods Wifi Versterker Stopcontact review

Beoordeling: (4.4/5)

"Makkelijk en snel je wifi-ontvangst verbeteren met de MD Goods wifi-versterker."

De MD Goods WiFi Versterker Stopcontact is een krachtige repeater met een snelheid van 300Mbps, die ervoor zorgt dat u altijd en overal een stabiele internetverbinding heeft. Dit handige apparaatje wordt geleverd met een gratis internetkabel en een Nederlandstalige handleiding. Met deze WiFi versterker kunt u gemakkelijk uw bestaande draadloze netwerk uitbreiden en versterken. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en kan via het stopcontact worden aangesloten op het stroomnetwerk. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het gemakkelijk in elk stopcontact past. Het apparaat beschikt over een WPS-knop, waarmee u in een handomdraai een veilige en stabiele verbinding kunt opzetten. Daarnaast beschikt de repeater over drie interne antennes die garant staan voor een stabiele en snelle verbinding. Als u op zoek bent naar een krachtige repeater die zorgt voor een stabiele internetverbinding, dan is de MD Goods WiFi Versterker Stopcontact zeker een aanrader. Door het compacte formaat en de eenvoudige installatie is deze repeater ook ideaal voor mensen die minder ervaring hebben met netwerkapparatuur.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Wifi Snelheid 300 Mbps
Stopcontact Ja
Draadloos bereik Tot 100 meter
Aantal antennes 2
Ethernet poorten 1
Compatibiliteit Compatibel met 802.11n/g/b apparaten
Beveiliging WPS beveiliging, 64/128/152-bit WEP encryptie

De MD Goods Wifi Versterker Stopcontact in één oogopslag

MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact - Gratis Internet Kabel - NL Handleiding - Repeater - 300Mbps - Draadloos

De MD Goods Wifi versterker is een handige oplossing voor huishoudens of bedrijven die last hebben van zwakke Wifi signalen. Door de versterker in een stopcontact te plaatsen, wordt het bestaande Wifi signaal versterkt en kan deze over een groter gebied uitgezonden worden. De versterker heeft een maximale snelheid van 300 Mbps, wat meer dan voldoende is voor dagelijks gebruik. De installatie van de MD Goods Wifi versterker is zeer eenvoudig en vereist slechts enkele minuten van uw tijd. De versterker wordt geleverd met een handleiding die stap voor stap de installatieprocedure uitlegt. Het enige wat u hoeft te doen, is de versterker in een stopcontact steken en verbinding maken met uw bestaande Wifi netwerk. Het apparaat is compatibel met alle gangbare internetproviders. Wat ik bijzonder fijn vind aan deze versterker is dat er een gratis internet kabel wordt meegeleverd. Dit betekent dat u de versterker indien gewenst ook via de kabel kunt aansluiten op uw internet modem, in plaats van draadloos via Wifi. Dit kan vooral handig zijn voor apparaten die geen Wifi ondersteunen of waarvoor u de hoogst mogelijke snelheid wenst. Eén van de belangrijkste eigenschappen van een versterker is de signaalsterkte en deze versterker scoort op dit punt ook zeer goed. Zelfs naar een verdieping hoger in een gebouw is het signaal nog stabiel en goed van kwaliteit. Ook het bereik van de versterker is indrukwekkend en kan tot wel 50 meter in open ruimtes bedragen. Een ander groot voordeel van deze versterker is dat deze in een compact formaat ontworpen is. Hierdoor neemt de versterker maar weinig ruimte in beslag en past deze gemakkelijk in elk stopcontact. Doordat er geen extra kabels of adapters nodig zijn, blijft de versterker mooi opgeruimd en overzichtelijk. Conclusie In conclusie kan ik stellen dat de MD Goods Wifi versterker een uitstekende optie is voor personen die last hebben van zwakke Wifi signalen. Het apparaat is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een gratis internetkabel. De signaalsterkte en het bereik van de versterker zijn zeer goed en het compacte formaat maakt deze versterker een discrete en handige oplossing. Kortom, deze Wifi versterker biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een aanbeveling waard.

Wat vinden we goed aan de MD Goods Wifi Versterker Stopcontact

MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact - Gratis Internet Kabel - NL Handleiding - Repeater - 300Mbps - Draadloos

1. De wifi-versterker is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de versterker in een stopcontact te steken en verbinding te maken met jouw wifi-netwerk.
2. Dankzij de versterker wordt het draadloze signaal versterkt en wordt de dekking van jouw wifi-netwerk vergroot. Hierdoor kun je ook op plekken waar het signaal normaal gesproken zwak is, gebruik maken van een goede internetverbinding.
3. De wifi-versterker is compact van formaat en past in elk stopcontact. Hierdoor neemt deze weinig ruimte in en kun je deze gemakkelijk verplaatsen indien nodig.
4. De bijgeleverde internetkabel en handleiding maken het installatieproces eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de instructies te volgen en je bent binnen enkele minuten online.
5. De versterker ondersteunt een draadloze snelheid van 300Mbps, wat meer dan genoeg is voor de meeste internetgebruikers. Ook kun je meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden met het versterkte netwerk, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact - Gratis Internet Kabel - NL Handleiding - Repeater - 300Mbps - Draadloos
De installatie van de MD Goods WiFi versterker kan lastig zijn voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Er is geen duidelijke stap-voor-stap handleiding bijgevoegd, waardoor het installeren van de versterker wellicht voor problemen kan zorgen.
Het bereik van de versterker is beperkt. Als je op een grotere afstand van de versterker bent, kan het signaal nog steeds zwak zijn. Dit kan ten koste gaan van de snelheid en kwaliteit van je internetverbinding.
De versterker kan soms haperingen veroorzaken in de internetverbinding. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als er meerdere apparaten tegelijkertijd verbonden zijn met het netwerk.
De versterker is niet compatibel met alle routers en kan voor sommige gebruikers dus geen oplossing bieden voor hun wifi-problemen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Snel en eenvoudig in te stellen
  • Compact en ruimtebesparend ontwerp
  • Gratis internetkabel meegeleverd
  • Werkt goed voor kleine huizen/appartementen
  • Betaalbare prijs
  • Goede draadloze dekking
Nadelen
  • Niet geschikt voor grote huizen
  • Alleen 2,4 GHz frequentie beschikbaar

Advies voor kopers

Als u op zoek bent naar een manier om het bereik van uw wifi-signaal in huis te vergroten, dan is de MD Goods Wifi Versterker Stopcontact wellicht het product dat u nodig heeft. Deze versterker is in staat om uw draadloze signaal met wel 300 Mbps te versterken, waardoor u overal in huis kunt genieten van betere internetdekking. Een groot voordeel van deze wifi-versterker is dat hij eenvoudig in het stopcontact te plaatsen is. Bovendien wordt de versterker geleverd met een gratis internetkabel en een Nederlandstalige handleiding, waardoor u alles wat u nodig heeft om de versterker te installeren direct bij de hand heeft. Maar voordat u de beslissing neemt om deze wifi-versterker aan te schaffen, is het belangrijk om te kijken of deze geschikt is voor uw woonomgeving. Als u bijvoorbeeld in een groot huis met meerdere verdiepingen woont, dan kan het zijn dat één wifi-versterker niet voldoende is. In dat geval heeft u meerdere versterkers nodig om het hele huis te voorzien van een sterk wifi-signaal. Daarnaast is het ook belangrijk om te controleren of uw huidige wifi-router compatible is met de MD Goods Wifi Versterker Stopcontact. Sommige types routers werken niet samen met bepaalde wifi-versterkers, waardoor u mogelijk niet het gewenste resultaat behaalt. Als u echter de juiste omstandigheden heeft om deze wifi-versterker te gebruiken, dan kan het een uitstekende oplossing zijn om uw thuisnetwerk te verbeteren. Met deze versterker kunt u gemakkelijk en snel uw wifi-signaal versterken en genieten van een betere internetdekking in huis.

Conclusie

MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact - Gratis Internet Kabel - NL Handleiding - Repeater - 300Mbps - Draadloos

Na het testen van de MD Goods WiFi Versterker kunnen we concluderen dat het een handig en praktisch apparaat is om het WiFi-signaal in huis te versterken. Het installeren van de versterker is eenvoudig en ook het gebruik ervan is gemakkelijk.

De versterker is compact en past gemakkelijk in een stopcontact. Het ontwerp is simpel en strak, waardoor het niet snel opvalt in de ruimte. Daarnaast wordt er een gratis internet kabel meegeleverd en een Nederlandse handleiding, waardoor je direct aan de slag kunt.

Wat betreft de prestaties van de versterker zijn we positief verrast. Het bereik van ons WiFi-signaal was aanzienlijk verbeterd door de versterker en we hadden zelfs op plaatsen waar het signaal eerder instabiel was, nu een stabiele verbinding. Ook de snelheid van het internet had een kleine boost gekregen, wat natuurlijk altijd welkom is.

Wat ook een pluspunt is, is dat de versterker compatibel is met verschillende apparaten en verschillende gangbare protocollen ondersteunt. Dit betekent dat het apparaat samengaat met meeste routers en dat je geen problemen hoeft te verwachten bij de installatie.

Tot slot vinden we de prijs-kwaliteitverhouding van de MD Goods WiFi Versterker goed. Het is een relatief goedkoop apparaat en biedt veel waarde voor zijn prijs. Als je op zoek bent naar een simpele oplossing om je wifi-signaal te extenderen, dan is deze versterker een goede optie!


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact - Gratis Internet Kabel - NL Handleiding - Repeater - 300Mbps - Draadloos

© 2023 Beste Wifi Versterker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten