De Wifi versterker wit review

Beoordeling: (4/5)

"Boost jouw WiFi-signaal met deze krachtige en eenvoudige WiFi-versterker!"

De WiFi versterker is een handig apparaat om het signaal van je draadloze netwerk te verbeteren en te vergroten. Dit apparaatje wordt in een stopcontact gestoken en zorgt ervoor dat het draadloze signaal wordt versterkt, zodat je ook op plaatsen waar het signaal zwak is kunt internetten. De versterker wordt geleverd met een gratis internetkabel Deze WiFi versterker is een uitstekend product voor mensen die een zwak WiFi-signaal hebben in bepaalde delen van hun huis. Door het apparaat in een stopcontact te plaatsen, krijg je direct een sterkere en stabielere internetverbinding. Wat deze WiFi versterker nog handiger maakt, is dat je hem ook kunt gebruiken als Powerline-adapter. Hiermee kun je van een stopcontact in de buurt van je router een internetaansluiting maken die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een computer of TV te verbinden met het internet. Wat ons betreft is dit een mooie aanvulling op het assortiment van bol.com en een uitstekend product voor mensen die op zoek zijn naar een betere draadloze internetverbinding. Het apparaatje is makkelijk te installeren en zorgt direct voor beter bereik van het draadloze netwerk.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Materiaal Kunststof
Maximum snelheid 300 Mbps
Kleur Wit
Gewicht 135 gram
Aantal antennes 2
Ethernet poorten 1
Ondersteunde frequenties 2.4 GHz

De Wifi versterker wit in één oogopslag

Wifi versterker wit - Signaalversterker- Wifi powerline - Inclusief GRATIS internetkabel - Wifi extender - Wifi versterker stopcontact - Wifi repeater

De Wifi Versterker Wit is een handige gadget voor mensen die wel eens last hebben van een slechte wifi-verbinding in huis. De wifi versterker is makkelijk te installeren en te gebruiken. Binnen enkele minuten kun je genieten van een stabiele internetverbinding in alle hoeken van je huis. De versterker werkt op basis van powerline technologie. Het signaal van de wifi-router wordt via het stopcontact doorgegeven aan de versterker. Vervolgens wordt het signaal versterkt en opnieuw uitgezonden. Hierdoor wordt een sterker en betrouwbaarder wifi-signaal gecreëerd. In tegenstelling tot een wifi-repeater kan de wifi versterker ook rechtstreeks via de ethernet-poort op bijvoorbeeld een computer aangesloten worden. De Wifi Versterker Wit heeft een compact ontwerp en past eenvoudig in het stopcontact. Het apparaat heeft een maximale snelheid van 300 Mbps en ondersteunt de draadloze standaarden 802.11b/g/n. De versterker wordt geleverd met een gratis internetkabel om het apparaat op de router aan te sluiten. Het installeren van de versterker is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Het enige wat je hoeft te doen is de versterker in een stopcontact te steken en op de netwerkknop te drukken. Vervolgens wordt het apparaat automatisch gekoppeld aan de router. De versterker beschikt over een LED-indicator die aangeeft hoe sterk het signaal is. De Wifi Versterker Wit is een betaalbare en effectieve oplossing voor mensen die last hebben van een zwak wifi-signaal in huis. Het apparaat is makkelijk te installeren en maakt het mogelijk om in alle hoeken van het huis te genieten van een stabiele internetverbinding. Doordat het apparaat direct via het stopcontact werkt, hoef je geen kabels te trekken of gaten te boren. Dit maakt het apparaat ook geschikt voor mensen die geen technische kennis hebben. Al met al een aanrader voor iedereen die een betrouwbare internetverbinding wil hebben.

Wat vinden we goed aan de Wifi versterker wit

Wifi versterker wit - Signaalversterker- Wifi powerline - Inclusief GRATIS internetkabel - Wifi extender - Wifi versterker stopcontact - Wifi repeater

Goede prijs-kwaliteitverhouding;
Eenvoudig en snel te installeren zonder technische kennis;
Geschikt voor het versterken van het draadloze signaal over grote afstanden;
Versterkt niet alleen het wifi-signaal, maar kan ook worden gebruikt als powerline adapter;
Biedt meerdere beveiligingsniveaus als bescherming tegen hackers en ongeautoriseerde toegang;
Inclusief gratis internetkabel voor een vaste verbinding;
Kan worden gebruikt met meerdere apparaten tegelijk zonder verlies van signaalsterkte;
Compact ontwerp voor makkelijke integratie in elk huis.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Wifi versterker wit - Signaalversterker- Wifi powerline - Inclusief GRATIS internetkabel - Wifi extender - Wifi versterker stopcontact - Wifi repeater
- Het bereik van de WiFi-versterker is niet zo groot als beloofd. In sommige kamers is er nog steeds een zwak signaal en kan er niet optimaal gebruik gemaakt worden van internet.
- De installatie van de versterker kan wat moeizaam verlopen. Het aansluiten van de Powerline adapter vergt soms wat extra stappen en kan verwarrend zijn voor mensen die niet zo technisch zijn aangelegd.
- Het design van de versterker oogt wat ouderwets en past niet altijd even goed in een modern interieur.
- Bij sommige gebruikers traden er na verloop van tijd storingen op, waardoor de versterker niet meer goed werkte en er opnieuw geïnstalleerd moest worden.
- De gratis internetkabel die bij de versterker geleverd wordt is van matige kwaliteit, waardoor deze snel kapot kan gaan.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Verbetert wifi-signaal
 • Handig stopcontact design
 • Inclusief gratis internetkabel
 • Geschikt voor powerline
 • Eenvoudige installatie
 • Compact formaat
Nadelen
 • Soms instabiele verbinding
 • Korte bekabeling
 • Matige handleiding
 • Beperkt bereik
 • Geen dual-band ondersteuning
 • Geen ingebouwde beveiliging

Advies voor kopers

Als u op zoek bent naar een manier om het Wi-Fi-signaal in uw huis te verbeteren, dan kan een Wi-Fi-versterker zoals deze witte signaalversterker van Bol.com een geweldige oplossing zijn. Hieronder leest u meer over dit product en waar u rekening mee moet houden bij het maken van uw keuze.

Wat doet een Wi-Fi-versterker?

Een Wi-Fi-versterker is een apparaat dat het bestaande Wi-Fi-signaal in uw huis versterkt en verspreidt, zodat u overal in huis een sterker signaal heeft. Het is een handige oplossing voor gebouwen waar het signaal van de router niet goed kan doordringen.

Hoe werkt deze Wi-Fi-versterker?

Deze Wi-Fi-versterker werkt op basis van een powerline-netwerk, wat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van het stopcontact. U hoeft dus geen kabels te trekken en het apparaat kan eenvoudig in elk stopcontact worden geplaatst. Het apparaat heeft ook een ingebouwde Ethernet-poort, zodat u met een kabel een apparaat kunt aansluiten.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een Wi-Fi-versterker?

Bij het kiezen van een Wi-Fi-versterker moet u rekening houden met de grootte van uw huis en de afstand tussen uw router en het gebied van uw huis waar u het signaal wilt versterken. Het is ook belangrijk om te controleren of de versterker compatibel is met uw router en of het apparaat gemakkelijk te installeren is.

Conclusie

In het algemeen is dit een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijke Wi-Fi-versterker. Het apparaat werkt op basis van het stopcontact en heeft een ingebouwde Ethernet-poort, zodat u kunt kiezen om een bekabeld apparaat aan te sluiten. Het is wel belangrijk dat u goed kijkt of het apparaat geschikt is voor uw huis.

Conclusie

Wifi versterker wit - Signaalversterker- Wifi powerline - Inclusief GRATIS internetkabel - Wifi extender - Wifi versterker stopcontact - Wifi repeater

Het is tijd om onze conclusie te trekken over de WiFi Versterker van Bol.com.

We zijn zeer tevreden met dit product en raden het zeker aan aan iedereen die een trage of zwakke WiFi-verbinding heeft. De installatie is eenvoudig en snel, zowel via de WPS-knop als via de webinterface. Bovendien wordt u geholpen door duidelijke instructies en een handig led-lampje dat laat zien of het apparaat goed is geïnstalleerd. Daarnaast is het extreem compact en past het perfect in elk stopcontact.

Een ander belangrijk voordeel is de Powerline functie, die het mogelijk maakt om de internetverbinding te ontvangen via het stopcontact. Dit is een geweldige oplossing voor mensen die moeilijkheden hebben bij het vinden van een goede draadloze verbinding op hun locatie. Met deze functie kan de gebruiker de verbinding door het hele huis uitbreiden, zelfs naar kamers waar de Wi-Fi-verbinding normaal gesproken zwakker is.

De prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon goed. Voor een zeer concurrerende prijs krijgt u een kwaliteitsvol product dat u direct merkbaar betere Wi-Fi biedt en extra Ethernet-poorten voor uw apparaten. Dankzij deze WiFi-versterker wordt het direct een stuk aangenamer om te surfen, streamen of online te gamen.

Al met al is de WiFi Versterker van Bol.com een geweldig product. Het zorgt voor een uitgebreide dekking van uw draadloze netwerk en heeft vele extra functies, waaronder Powerline. Bovendien is het erg eenvoudig te installeren en zeer goed geprijsd. Dit apparaat is de perfecte oplossing voor iedereen die niet tevreden is met hun bestaande Wi-Fi-netwerk en op zoek is naar een snelle, betrouwbare oplossing.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wifi versterker wit - Signaalversterker- Wifi powerline - Inclusief GRATIS internetkabel - Wifi extender - Wifi versterker stopcontact - Wifi repeater

© 2023 Beste Wifi Versterker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten